Čo je natálny horoskop dieťaťa?

Poznáte rozprávku o Šípkovej Ruženke? Pamätáte sa ako ju sudičky pri narodení „obdarovali“?

Príchod dieťaťa je nepochybne najväčší dar v živote človeka
Dieťa nikdy nie je problém, záťaž, chyba, nehoda ani trest

„Žiadne dieťa neprichádza na svet so zlými úmyslami. Neprichádzajú, aby nás uťahali, testovali našu trpezlivosť či naše hranice. Prichádzajú k nám s potrebou lásky, spojenia, či spolupatričnosti.“ (Rebecca Eanes)

Stáli ste už nad postieľkou a rozmýšľali, aký človiečik si Vás vybral za rodičov?
Aký bude, aké má vlastnosti, povahu, danosti, v čom mu bude vynikať? Čo sú jeho silné/slabé stránky?
Mám skvelú správu – môžete sa to dozvedieť!
Z natálneho horoskopu, zostaveného k dátumu, času a miesta narodenia sa dá prečítať, čo sme dostali „do vienka“
Natálnym horoskopom vidíte „za kulisy“, viete sa ľahšie rozhodovať, môžete robiť menej chýb pri výchove, porozumiete podstate jeho osobnosti.

Z ohlasov - Klientka Nataly H.:
Vrelo Odporúčam, natálny horoskop môjho syna bol jednoducho čitatelný.. rýchla spätná väzba od pani Némethovej.. Veľmi ma dojalo čítať čo má dané do vienka a ako sa to krásne zhoduje s tým aký je..Pomohlo mi to správne pochopiť jeho povahu a ukázalo ako k nemu pristupovať a uistila som sa v tom, že materinský inštinkt hovoril správne.. ďakujem pekne

Rada zostavím natálny horoskop aj Vášmu dieťaťu, kontaktujte ma.
Adriana

II.

Ďakujem za veľký záujem o horoskopy dieťaťa, chcela by som Vám vysvetliť a upresniť, čo očakávajte :

Kvapka z čínskej astrológie

Tento horoskop zobrazuje, čo dostalo Vaše dieťa „do vienka“ pri narodení. Je to jeho hardvér, podstata, tie vlastnosti, danosti, ktoré môže vo svojom živote využívať, napr. priateľský, veselý, zdvorilý, nápomocný, obozretný, odvážny...je ich nespočetne veľa, aká je jeho povaha.️

Natálnym horoskopom dieťaťa vidíte za kulisy, máte veľkú výhodu, ale súčasne aj veľkú zodpovednosť, využiť tieto informácie k jeho prospechu, pomáhať mu v jeho ceste.

Dozviete sa,

aký je k cudzím ľudom,

ktorú tvár ukáže priateľom, kamarátom a spolužiakom.

ktoré známe osobnosti majú taký istý určujúci prvok

Dôležité pre rodičov je si uvedomiť, že tieto vlastnosti sú vrodené, môžete ich len korigovať – oslabiť, usmerniť, zosilniť, prebudiť, ale nie vymazať. "opraviť", bez ujmy na zdraví dieťaťa!!!

Úloha rodičov je pozorovať , komunikovať, usmerňovať a pomáhať dieťaťu využiť svoje vlohy, danosti. Nenútiť ho do vecí, voči ktorým cíti averziu, odpor, (nemá vo svojom grafe). Napr. dieťa, ktoré rado tancuje, ale nie je súťaživé, neprihláste do tanečnej súťaže .

Natálny horoskop nehovorí o jeho/jej ceste - prekážkach, úlohách – túto časť horoskopu otváram len vtedy, ak sa vyskytnú ťažkosti a hľadáme príčinu, riešenie. Alebo sa hľadá vhodné časové obdobie, energetická podpora na určité činnosti (nájdenie partnera, ,založenie rodiny, počatie, zmena zamestnania, budovanie kariéry a pod.) prípadne, keď sa robí predpoveď na krátke časové obdobie (1rok).

Ak máte záujem, rada natálny horoskop Vášmu dieťaťu zostavím, používajte ho však vedome rozumne v jeho prospech.

Adriana

Pozn .Rozbory a konzultácie dospelým výhradne online (videočet cez Messanges, Skype, Zoom)