Ako sa na chorobu pozerá čínska astrológia?

Ak idete cestou, ktorá vyhovuje Vašim schopnostiam, danostiam, úlohám a v tom, s čím sa stretávate, prinášate rozhodnutie, ktoré Vás vedie k vyriešenie úlohy, naplno prežívate samotné bytie človeka, ktorý žije holisticky, fyzicky, duchovne, fyzicky, kedykoľvek, vo všetkých oblastiach života ) budete žiť naozaj zmysluplný, šťastný a spokojný život. To je zákon karmy.

131233441_3659065427450032_5035072265626064245_njpg


Ako sa na chorobu pozerá čínska astrológia?

Keď sa narodíme, sme v ideálnom, prirodzenom harmonickom - psychickom, mentálnom aj telesnom rozpoložení, všetko, čo potrebujeme, máme “v batohu”

images - 2020-11-11T105934886jpg


Počas života sa nám táto harmónia samozrejme naruší., čo je však dobré a potrebné, inak by sme neboli nútení rásť, rozvíjať sa.

images 94jpg

Na človeka ale musíme pozerať holisticky (celostne), keď sa naruší niekde rovnováha, tak najskôr v duchovnej, potom emočnej rovine a nakoniec sa to prejaví vo fyzickej rovine.

images 1jpg


Ste podráždení, nahnevaní, netrpezlivý, závistliví, žiarliví...alebo utiahnutí, nespokojní, pesimistickí...a veľa, veľa iných príznakov už môže byť signálom o strate rovnováhy v niektorej oblasti našej energetickej štruktúry.


131099200_3354688234658548_5878051127504267671_ojpg

Keď to nezbadáme, neriešime, nezmeníme svoj   postoj, toto vychýlenie pokračuje ďalej a prejaví sa v deštrukcii napr. nášho fyzického tela, ale môže to byť aj iné upozornenie od vesmíru, osudu, Boha...

images 6jpg

Zdravotná astro ponúka riešenie, ale len pre tých, ktorí si vedia chyby, zlé postoje priznať a chcú na sebe pracovať, aby si nastolili naspäť prirodzenú harmóniu.


images 5jpg

Nie je to ale vôbec tak, ako u lekára medicíny.  

stiahnu11jpg

Povedzme si pravdu, už ste sa stretli s lekárom, ktorý Vás liečil holisticky? Česť výnimkám, ale ja osobne som stretla len lekárov, ktorí riešili iba tú časť môjho tela, kde sa previla choroba a čo bola jeho špecializácia .  

Lekári sú samozrejme potrební, bez nich sa v určitých prípadoch nezaobídeme, ani bez liekov


V astrológii berieme a riešime chorobu holisticky (celostne), ako vonkajší prejav disharmónie organizmu.


Pomocou Vášho pôrodného grafu – horoskopu zostaveného podľa dátumu, času a miesta narodenia, vieme zistiť príčinu, dôvod nerovnováhy a jej

odstránenie má za dôsledok zlepšenie  fyzického, emočného a psychického  stavu.


Toto, ale nemusí byť jednoduché ani rýchle, najmä, keď sme takto žili dlhšiu dobu a niekedy je potrebná zásadná zmena, voči ktorej sa bude naše ego prirodzene brániť. 

poznanie toho, kde sme odbočili zo svojej cesty, odstránenie zlých návykov, postojov, očakávaní k sebe, zásadne ovplyvní kvalitu nášho života.

128257483_3321455131315192_1323815996664371657_njpg


Ako postupujeme?


  1. Začíname pomenovaním ťažkostí - “vstupná prehliadka”

  • Tu ma zaujímajú všetky prejavy disharmónie v duševnej, emočnej aj fyzickej rovine, ktoré  myslíte, cítite, vidíte na sebe

  • Čím skôr zistíme nerovnováhu, tým jednoduchšie bude odstránenie, čiže aj psychické, emočné výkyvy sú prejavom nerovnováhy, ktorých včasné riešenie zabráni prejavu v telesnej rovine (choroba)

        2. zistíme, či žijete v súlade so svojím poslaním, pomôžme si múdrosťou sv Františka z Assisi:

fr z assisijpg

"Začnite robiť to, čo je nutné, potom to, čo je možné, a odrazu zistíte, že dokážete nemožné" (sv. František z Assisi)

  • aké jednoduché..., ale aké pravdivé!!! - aké dôležité !!! 


Lenže, ČO je NUTNÉ a čo je MOŹNÉ urobiť?


naša úloha v živote závisí od našej energetickej štruktúry, mám veľa energie a musím-môžem ju dávať alebo jej mám menej a potrebujem ju dopĺňať?



Je to veľmi dôležité, pretože v dnešnom mimoriadne rýchlom svete je dôležité vedieť ako mám dosiahnuť cieľ, čo som dostal na cestu, môžem ísť sám a spoliehať sa len na seba alebo potrebujem sprievodcu?

 

           3 . Dôležité je tiež vedieť, aká je moja energia?

Spomeňte si na symbol jin-jang, to je ideálne rozloženie, 50/50, ktorá je prakticky neexistuje, podľa mňa to mohlo byť u Krista, Budhu, u osvietených (Echart Tolle …) a my sme najšťastnejší, najspokojnejší vtedy, keď žijeme v súlade s našimi vlastnými vrodenými energiami a snažíme sa dodržiavať náš prirodzený pomer rozloženia jin a jangových energií, ktorý je u každého človeka jedinečný. ale je vždy vychýlený  od ideálneho!

jin-jang 2jpg

Prakticky práve toto je dôvod našej nespokojnosti v živote

V súlade s dobou, si myslíme, že je naša úloha byť max aktívni, pozitívni, vždy pripravení...

Stále sa snažíme, robíme, robíme a výsledky neprichádzajú - lebo 

nerobíme to a tak, čo je naším poslaním!!! 

čo je nutné? Čo je možné? Čo je príčinou? Aká je moja úloha?

fbjpg


To nám povie Váš osobný horoskop.

 Astrológia je kľúčom k riešeniu úloh, s ktorými sa stretávate

2121imagesjpg  

Choroby, príznaky u detí - do 7 rokov je dieťa súčasťou energetickej štruktúry matky (otca), preto jeho choroba je vlastne vonkajším prejavom disharmónie u matky (otca alebo ich vzájomného vzťahu) a zlepšenie nastáva až po odstránení disharmónie


Ak Vás môj príspevok oslovil a ste pripravení zmeniť, čo je potrebné, neváhajte ma kontaktovať  https://www.cinskaastrologia.sk/slu%C5%BEby/osobn%C3%A1-astrol%C3%B3gia

S láskou

Adriana

images - 2020-07-09T132014054jpg