Astrologická predpoveď mesiaca Jang kovovej opice

Ahojte,  

Som Gui Mao (jin vodový zajac), sprevádzam Vás celý rok a mám pre Vás novinky! 


pexels-pixabay-247373jpg


07.08. o 21:23 h (Bratislava) sa rozlúčim s kamoškou kozičkou Ji WEI lebo príde GENG SHEN po Vašom Jang kovová opica 


Náš (Váš) Najvyšší (pre Vás Boh, Vesmír, Univerzum...) posiela tohto bojovníka v plnej zbroji, aby trochu rozhýbal ten kľud po kozičke. 

Ja som s ním nedostal žiadnu extra úlohu, ale aj tak si musím dávať pozor, aby jeho sekera neodťala z mojich vetiev. 

Lenže  ja viem, že česť, pravda, lojálnosť, dodržiavanie zákonov je pre neho nadovšetko a, keď to budem dodržiavať, jeho sekera mi neublíži, tohto by ste sa mali držať aj Vy a o jednu starosť budete mať menej. 

Akú energiu Vám Geng Shen donesie, na čo by ste sa mali pripraviť? 

pexels-david-atkins-6194629jpg


Geng  je v prvom rade bojovník, ničoho sa nebojí, má pevné morálne zásady a svoju silu používa najmä na ochranu  slabších, odstránenie nespravodlivosti, zastavenie ubližovania, ale vie sa spravodlivo rozčúliť aj nad ničením prírody. 


Táto sila tento mesiac pomôže aj Vám v boji proti akejkoľvek nespravodlivosti, ale nezabudnite pritom ani sami na seba, svoje hodnoty, Váš rast a rozvoj je teraz podporovaný. 

Hravosť Shena, ktorý je mimoriadne dobrý v riešení problémov, zabezpečí, aby ste to vedeli vyriešiť správnou komunikáciou, nie hrubou silou. Vyzbrojte sa však aj veľkou trpezlivosťou, nebuďte Shen, ktorý poskakuje z jedného stromu na druhý. 


Geng Shen samozrejme  nepríde sám. 

Najvyšší (viete kto...) posiela Ding You (Jin ohňový kohút) , ktorý ešte posilní jeho kov lebo sú v kovovom gangu (trojkombinácii), a ja sa nudiť určite nebudem. 


Naposledy sme sme stretli v roku 2017


pexels-brigitte-tohm-282919jpg


Spomeňte si na tento rok , čo bolo pre vás vtedy veľmi dôležité, ale teraz to už vidíte v inom svetle?

Čo ste vtedy nestihli zmeniť ? 

Teraz dostanete ďalšiu šancu. (ak máte vo svojom horoskope kohúta, táto šanca je tu, kým nepríde Šarkan s Novým rokom), (viete pozrieť zadarmo: bazi-calculator.com,​​kinaiasztrologia.com)​


Radšej si VŠETCI premyslite, čo Vám treba preorganizovať, odstrihnúť, zmeniť, či už je to sťahovanie, zmena zamestnania, prerušenie vzťahu, zmena životného štýlu, výzoru, zmena myslenia? 

A smelo do toho lebo pre niekoho to veru nebude nič príjemné, keď sa začneme hašteriť.


 .  kohjpg


Nielenže ma bude provokovať a štipkať moje uši, ale ešte aj so svojím Ding-om (jinovým ohňom) bude chcieť uhasiť moju Gui (jinovú vodu), čo Vy pocítite akoby s Vami niekto manipuloval, ťažšie sa budete rozhodovať. 


Geng Shen je v čínskej astrológii považovaný za začiatok jesene, však už bociany pomaly odlietajú, Vy si zberáte úrodu, čo ste vypestovali, rána budete mať chladnejšie, môže Vás chytať nostalgia a smútok.  


pexels-photo-17437539jpeg


Nič sa však nekončí, len prichádza  výrazná možnosť napredovať..., možno bude treba potlačiť ego, pozrieť sa na veci z nadhľadu a uvidíte cestu, kade ďalej. 

Želám Vám veľa vytrvalosti pri oboznamovaní sa s touto, pre niekoho novou energiou, ktorú ste tu tento rok ešte nemali a veľa vyhraných “bitiek” 


 

S láskou 

Gui Mao a Adriana 

images - 2020-07-09T131933812jpg

PS: Táto predpoveď má všeobecný charakter, ak Vás zaujíma vplyv týchto energií na Vás osobne, neváhajte ma kontaktovať.