Astrologická predpoveď na apríl

Dňa 04. 04. 2022  o 21:21 hod vystrieda jin vodového zajaca jang drevitý šarkan


Aké energie nám prinesie?


Veľmi silná jang drevitá energia v poslednom jarnom mesiaci je znamením potreby rastu, prebudenia sa, práve tak ako to vidíme na prírode okolo nás.

stiahnu 4jpg

Aj my cítime túto energiu, chceme sa vyvíjať, rásť, poskytnúť , ochranu, istotu ako veľký strom pod ktorý sa schováme pred páľavou, či oddýchneme si na deke.


Budeme sa viac zamýšľať nad sebou, nad svojimi hodnotami, názormi, hlavne pri množstve informácií, ktorými budeme zaplavovaní, musíme mať jasno vo svojich prioritách a overovať, overovať...

images 5jpg

Je však aj energia neoblomnosti, tvrdohlavosti a tak, ako na strome rastú konáre rôznymi smermi, aj nás čakajú neustále nové výzvy, potreba rozhodovať, ktorým smerom sa vydáme, ako sa zachováme.

Uvedomme si však, že strom vždy rastie nahor, čiže aj my sa môžeme len zdokonaľovať,  


K tejto energii však neodmysliteľne patrí aj nemennosť, stálosť, viazanie sa k názorom, postojom, ľuďom, miestam - ťažko vieme presadiť strom so silnými koreňmi.  


No a čo šarkan?


images 4jpg

Považuje sa za nositeľa šťastia, charizmy.


V žiadnom prípade to nie je energia rýchleho, klučkujúceho zajaca, 

šarkana si môžeme len predstaviť, je plný neznámeho, mystického, neuchopiteľného, pričom sa môžeme spoľahnúť len na rôzne spôsoby jeho zobrazení.

images 2jpg


Možno aj Vás napadne otázka - ako môže byť mesiac draka až za mesiacom  zajaca, však vie lietať, prečo ho nepredbehol, keď boli zvieratá povolané pred boha? (podľa čínskej povesti, tak bolo stanovené poradie času - hodiny, mesiace, roky)  Traduje sa, že šarkan sa nechal predbehnúť lebo často zastal, aby pomohol, každému, kto to potreboval.


Nie je to úžasné?!

Takáto energia bude okolo každého z nás!

images 3jpg


Predstavte si, tá sila, veľkosť, dobrota, pomáhajúca energia,  


Aprílový drak “sedí” na vysokom strome a má úžasný výhľad a prehľad o všetkom  


Len pozor, aby sme nezabudli na tie veci, ktoré z výšky nezbadáme, napr. mravce, ktoré usilovne stavajú mravenisko, čiže aj keď sa nám tu páči, občas sa budeme musieť zaoberať aj “prízemnými” záležitosťami, ako sú napr. naše peniaze... a premôcť našu lenivosť, nenechať si všetko na poslednú chvíľu  

2022 tigerjpg


V roku jang vodného tigra, ktorý nám priniesol veľmi silné, premenlivé, nestále energie vodného tigra, ktorý je vždy pripravený skočiť, drevitý šarkan prinesie síce malé spomalenie, ukľudnenie, ale naďalej sa vyvarujme unáhleným rozhodnutiam

Je síce pravda, že šarkan sa na dianie pozerá s nadhľadom, vedomý vlastnej veľkosti, neobyčajných schopností a je síce pomalší, ale vie vzlietnuť až po oblohu a len tak sa nezľakne ničoho. Dôležité bude počúvať na naše intuície.

Navyše to bude veľmi kreatívny šarkan, ktorý   bude chcieť ukázať, čo vytvorí, vymyslí, chce sa realizovať..

Nebude sa báť prekračovať zažité tradície, a aj novinky bude zavádzať nie vždy vo vytýčených hraniciach, bude preto dôležité, aby sme sa “krotili” a vedome dbali na dodržanie pravidiel, zákonov, hoci aj na rýchlosti jazdy...



stiahnu 1jpg

Dve silné energie – drak a tiger, ktoré sa tento mesiac stretnú, nie sú vždy mierumilovné, čo vzhľadom na situáciu okolo nás (vojna ), nie je práve potešiteľné, často sa znázorňujú ako spolu bojujú - držme preto aj svoje emócie na uzde, kontrolujme sa

Poznajúc charakteristické energie mesiaca Vám želám, aby ste si aktivovali tie, ktoré Vám pomôžu, aby ste ho prežili spokojne a radostne a EXTRA BOMUS – robte si poznámky o ňom lebo takýto bude rok 2024!!!

Táto predpoveď má všeobecný charakter, ak Vás zaujíma, čo prinesie tento mesiac (rok) Vám osobne, aké výzvy, úlohy, možnosti, neváhajte na kontaktovať.

zzzzz2022jpg


S láskou

Adriana