Astrologická predpoveď na december

Dňa 6.11. o 22hod 58 min vystrieda jin zemité prasa jang kovový potkan,  

37e2b06e-90cb-4452-9671-bbdcb729f184jpeg


Aké energie nám prinesie?

Nuž  nebudú to neznáme energie, spomeňte si na rok 2020 - začiatok koronakrízy,   boli sme nútení prijať a skúsiť sa vysporiadať s dovtedy až nepredstaviteľnými situáciami a “bojujeme” s tým doteraz.

Teraz už táto situácia  nie je neznáma, povedzme si, ako vieme túto energiu využiť v náš prospech a na čo si musíme dávať pozor.


Potkan je v poradí prvý medzi  zvieracími znameniami v čínskom zverokruhu.  

images 27jpg


Podľa legendy to bol  práve potkan, ktorý  prišiel najrýchlejšie pred Boha (Budhu), ked zvolal všetky zvieratá, Potkan sa v tej tlačenici vynašiel ---schoval sa prvému, najrýchlejšiemu  byvolovi do ucha ,  vyskočil až tesne pred Budhom a tak všetkých predbehol  


Keď ste sa narodili v r. 1948, 1960, 1972, 1984, 1996,...v  decembri alebo v  noci medzi 23 –1 hodinou, máte o svojom pôrodnom grafe potkana aj Vy.

V grafe začiatku mesiaca sú dokonca tri potkany!!!  

3 potkanyjpg

  • Je to najhodnejší čas na uzavretie starých, nepotrebných záležitostí a začatie novej kapitoly v živote
  • Nezabudnime však všetko dobre premyslieť, naplánovať a pripraviť.


  • Jang kovový potkan má tendenciu jednať tvrdšie ako je vhodné, vyvarujme sa však ostrých hádok, ktoré by nás mrzeli a riešme veci rozhovorom, kompromisom.  

  • Je dôležité, aby sme dbali na dodržiavanie zákonov, zásad morálky a etiky (nekradnime príspevky, dodržiavajme predpísanú rýchlosť pri jazde , vyvarujme sa nečistého jednania, obchodovania! zásady ochrany pred vírusom ap)


  • Nebude sa nám páčiť, keď budeme musieť prijímať obmedzenia,  nerozčuľujme sa na sociálnych sieťach, komentovaním, urážaním to nevyriešime, aj keď sme akoby zahnaní do kúta a budeme sa chcieť “vyslobodiť” Nerobme to! Ten nával emócií odíde práve tak rýchlo ako prišiel a o 1-2 hod  sa budeme  čudovať sami nad sebou, čo nás dokázalo  vykoľajiť.

  • Vieme vyťažiť maximum z toho čo máme, počúvajme svoju intuíciu  


  • Potkan je veľmi inteligentný, vynaliezavý - využime to!, pozerajme na veci inak, zbadajme to, čo iní nevidia, buďme prví!


  • Naša rodina bude pre nás nadovšetko dôležitá. Využime toto krásne obdobie sviatkov, aby sme boli spolu, tešme sa z ich blízkosti, vymýšľajme  zaujímavé hry, venujme im našu pozornosť, to môže byť dôležitejšie ako darčeky

vianoceeejpg

  • V tomto období sme citlivejší, potrebujeme pokoj, stabilitu, preto je dôležité, aby sme neboli sami, pridajme sa do skupín s rovnakým záujmom, napr. na fb,, nepodľahnime depresívnym náladám


  • Teraz je vhodný čas na učenie, skladanie skúšok, vzdelávanie,  


  • Nepodľahnime nákupnému ošiaľu,  teraz vieme veľmi uvážlivo nakladať s peniazmi
vianoce1jpg


 Táto predpoveď má všeobecný charakter, nenahrádza  výklad  osobného horoskopu, keď chcete vedieť ako  pôsobia tieto energie na Vás, máte otázky, zasekli ste sa, neváhajte ma kontaktovať


Prajem Vám krásny december


astn vianocejpg

Adriana


 vianocejpg