Astrologická predpoveď na mesiac Jang ohňového šarkana. (05.04.-05.05.)

pexels-pixabay-247373jpg

Ahoj, tu je Gui Mao, po Vašom jin vodový zajac a má pre Vás novinky. 

 5. apríla príde k Vám môj kolega Bing Chen, čiže jang ohňový šarkan. 


Wau!, už sa teším lebo máme spolu vždy dobrú zábavku...., ale o tom neskôr, teraz Vám poviem, aký je... 

images 2jpg

No, Bing Chen je veľmi veľký ! (naozaj), ale dobrák (však som ho prebehol, keď nás Najväčší šéf - pre Vás Boh, Budha... zavolal k sebe... lebo on radšej zletel pomôcť gazele, ktorá sa chytila do pasce). 


Niekedy mu fakt nerozumiem, lieta si 3 metre nad Zemou, má nadhľad, ale niekedy je taký naivný, myslí si, že každý je taký čestný ako on.  


Má rád, keď majú pred ním rešpekt a uznávajú ho, nečudujem sa mu, však on sa naozaj nedá nezbadať.. ,on je strážca Vesmíru, prezradím Vám, "pikošku" - šarkana nikdy nenechajte čakať! (je veľmi netrpezlivý)


Čo ho asi nikdy nenaučím, ale zvykám si, je jeho zvláštny pohľad na poriadok. Ja sa vždy snažím mať všetko pekne uložené, ale keď je tu so mnou, viem, že musím poprosiť susedku kozičku, aby chodila upratovať lebo by som našiel veci všelikade postrkané..., len aby ich nebolo vidieť. (bohužiaľ, toto robí aj s problémami, radšej schová pod koberec, aby ich nevidel...a potom “hasí oheň-” na poslednú chvíľu..., ale vždy to stihne vyriešiť)   

Radšej mu to ani nevyhadzujem na oči. Minule sme sa škaredo pochytili a on mi vytýkal veci, ktoré sa stali ešte pred tým ako Noé začal stavať archu na veľkú potopu!!! 

pexels-ray-bilcliff-1494707jpg

Rád som v spoločnosti šarkanov a tento ohňový, čo príde obzvlášť veľmi zábavný, spoločenský, vždy dobre naladený, temperamentný.... Určite urobí veľkú párty, kde sa bude tancovať... alebo ma zoberie do galérie, či niečo mi sám namaľuje na pamiatku? Som zvedavý...(medzi nemi, zbadáte to aj Vy, už nebudete v objatí kľudných zajačikov... ako sa rozhýbe energia! dúfam, že mu ostane čas lebo musíme  plniť aj naše úlohy. Veľký šéf (už viete, kto...), by sa veľmi hneval, keby sme spolu nežali a nemohol tak preveriť, či ste sa niečo naučili , Vy ľudia. 


Uvidíme, či dokážete myslieť chladnou hlavou alebo budú padať aj facky..., lenže nezabudnite, že ostatní sa budú k Vám správať tak isto...a tú facku dostanete späť od iného a to veľmi rýchlo...Vidíte, ja som, hovoril, že so týmto horkokrvným šarkanom, je zábava..., teda, možno, že nám to prekazíte a budete dávať ostatným len lásku a pochopenie. 

Každopádne, moja rada na tento mesiac je, nenechajte sa vyniesť z rovnováhy, nejednajte impulzívne, aj keď vďaka mne, nebudete jasne vidieť, čo Vás čaká, prvá myšlienka býva najlepšia, počúvajte svoju intuíciu. Bude to skúška Vašej flexibility.. 

pexels-ioana-motoc-4346320jpg

Využite tento mesiac na stretnutia, spoznávajte nových ľudí, lásky, oprášte staré zvyky Vašich babičiek na oslavu Veľkej noci, maľujte vajíčka, ale nezabudnite byť aj sami (so sebou)  

Prajem  Vám krásny mesiac

S láskou

Gui Mao a Adriana


images - 2020-07-09T131933812jpg

 SnmkaJPG