Astrologická predpoveď na mesiac jang vodového potkana (7.12.2022-05.01.2023)

Dňa 7. decembra nadránom (Bratislava 4:47 hod) vystrieda jin vodové prasa mesiac jang vodového potkana, aké energie nám prinesie?

Keď pozrieme graf začiatku mesiaca, vidíme značnú prevahu vodnej energie (65%), prítomné sú aj ostatné energie (drevitá, ohňová, zemská), ale chýba energia kovová.

dec2  2022JPG

Zo zvieracích znamení je okrem potkana (mesiac, hodina), tigra (rok), prítomná aj energia koňa (deň) a zajaca (hodina)

dec3 2022JPG


Zo vzniknutých konštelácií v nebeských kmeňoch môžeme predpokladať pokojný priebeh mesiaca (jinový oheň v pilieri hodiny vytvára 2x kombinácie  s jangovou vodou v pilieri mesiaca aj roku)  

vianoceeejpg

Tento pokojný tok energií nám mierne skomplikujú udalosti v zemských vetvách, pretože okrem polovičnej drevitej (zajac+ tiger) a ohnivej (kôň+tiger)  trojkombinácii vznikne niekoľko ťažších skúšok (zrkadlo túžob potkan-zajac, opozícia potkan-kôň, demolácia zajac-kôň.

Povedzme si, čo to znamená, aké výzvy nám môže „priniesť“ tento mesiaca  a ako sa s nimi čo najlepšie vysporiadame, aby sme ho  mali  čo najpohodovejší.

Najdominantnejšia bude energia potkana

pexels-alexas-fotos-2189599jpg

Motto potkana by mohlo byť: Pozerať a uvidieť, čo iní nevidia – z toho môžeme vyvodiť, že táto energia nám (síce na nižšej úrovni) môže priniesť snahu privlastniť si toho čo najviac  - vecí, informácií, "priateľov"..., bez ohľadu na to, či ich potrebujeme, alebo možno prídeme na to, že  to najcennejšie, je len to, čo dávame my...a len to je  skutočne naše...


stiahnu 5jpg

Počas Vianocami nám môže veľmi pomôcť stretnutie potkana a zajaca...veria Vaše deti na zázraky? teraz máte šancu aspoň jeden vytvoriť...(Vznikne zrkadlo túžob, kedy idealizujeme ľudí, staviame ich na piedestál...vidíme v nich dokonalý idol..., resp. naše predstavy o ňom:)...precitnutie býva bolestivé...preto nezneužívajme čarokrásny okamih zázrakov), tu nám môže pomôcť silná jangová energia dreva - budeme nápadití, kreatívni...

images 1jpg

... a všetci ostatní – pozor na zveličovanie, nepravdivé informácie, hackerov a podvodníkov!

152324887_3859703054113981_7798390354161058005_njpg

Potkan je prvý v poradí čínskeho zverokruhu (predbehol všetky zvieratá, keď ich Budha povolal...vraj sa ukryl v uchu byvola...), pre nás to môže znamenať nový začiatok, sympatická je jeho diskrétnosť, vynaliezavosť, vytrvalosť, niekomu možno cit pre obchod, dôležitosť rodiny..

v zime je potkan veľmi  šetrný, chráni si nahromadené veci, nepožičiava, nič nevyhadzuje...všimnite si, či vyhodíte nejakú potravinu...alebo radšej vymyslíte netradičný spôsob jej zúžitkovania....možno Vás viac ako inokedy poteší pozvanie priateľov (s jedlom zadarmo)

Pre potkana je najsilnejší pud sebazáchovy – dávajme pozor, aby sme nepoľavili  zo svojich zásad, nevzdali sa ich (nekopírujme  bez povolenia ani fotku)  (chýba kovová energia)

Problémom môže byť zvýšená citlivosť, nepremyslené, neprimerané, nadsadené reakcie na akýkoľvek problém – môže nás rozčúliť už aj to, keď nás niekto predbehne v rade na platbu v obchode...zachovajme chladnú hlavu, problém nie je taký veľký ako sa nám zdá... (opozícia potkan-kôň))

Na druhej strane však pre také problémy, ktoré nás ťažia dlhodobo, je  práve teraz najvhodnejší čas ich v kľude  prediskutovať, vyjasniť...(demolácia zajac-kôň)


131099200_3354688234658548_5878051127504267671_ojpg

Najlepšie urobíme, keď budeme počúvať a riadiť na našim vnútorným hlaso, intuíciou lebo prvá myšlienka je vždy tá najlepšia..., kým ju nezačne naše ego pretvárať...


Ako vidíte pôsobiť budú rôzne energie, je len na nás, ktorú si vedome vyberieme (a prenesieme do budúceho roku), táto predpoveď je všeobecná a to, čo prinesie mesiac (rok) Vám osobne, aké skúšky, výzvy, možnosti máte,  povie Váš osobný horoskop.

2023jpg

Dlhé zimné večery trávme v kruhu našich blízkych, vytvorme nezabudnuteľné sviatky, plné radosti, pokoja, nepodľahnime pocitom, že niečo nestihneme, nájdime si čas na oddych,  pospomínajme si na veselé príhody, tradície, zvyky.

stiahnu 73jpg

Prajem Vám krásny mesiac a nezabudnite, keby ste potrebovali pomôcť, neváhajte ma kontaktovať

S láskou
Adriana
images - 2020-07-09T131933812jpg

astn vianocejpg