Astrologická predpoveď na mesiac Jang vodového psa. 

 


Ahojte, tu je GIU MAO, prichádzam s novinkami. 

pexels-pixabay-247373jpg


Už som veľmi nedočkavý lebo konečne 8.10. o 15:16 hod (Bratislava) príde môj kamarát XU (po Vašom pes)


Aké energie Vám prinesie? 

Každý z Vás už stretol psa Xu, ale Ren Xu (Jang vodový pes) je asi zo všetkých  najveselší, miluje spoločnosť, pobyt v prírode, rád vypadne z domu,

pexels-photo-2774140jpeg


Pokojný, priateľský, slobodomyseľný, ochotný, bystrý, inteligentný, má dobrú intuíciu, ani jeden detail neunikne jeho pozornosti, zbiera a ukladá informácie, pomáha rodine, priateľom a iným, aj neznámym,  

Voda mu ochladzuje jeho temperament a neskočí hneď na provokáciu, zostáva pokojný, ale keď treba, nezľakne sa  boja, niekedy je k neznámym až odmeraný. 

Charitatívne založený , pomáha slabším, stále chce pomôcť, aj keď ho o to nežiadajú... (na to pozor!, lebo  nevyžiadaná pomoc je obťažovanie...) 

Nedbá na svoj vzhľad , nie to je preňho dôležité 


pexels-photo-544269jpeg


A teším sa aj preto lebo stretnem aj kamošov z nášho triumvirátu (trojkombinácie) dreva, chvíľu tu pobudnú aj Hai ( prasa) a kozička Wei, takže dreva budete mať dostatok   môžete rásť, tvoriť.. a naša voda, ktorá prinesie bohatstvo, to ešte bude aj podporovať. 


S kamošom Ren Xu je vždy dobrá zábava, Vám sa to možno nebude vždy páčiť, no, ale poznáte heslo Najvyššieho (pre Vás Boh, Budha, Vesmír...)- všetko robíme len pre Vaše dobro. 


Takže, čo by sme Vám mohli vyviesť? 


Ja som Gui jin voda), čiže potôčik, niekedy zahmlievam veci, že nevidíte, čo Vás čaká a Xu je Ren (jang voda) - ako more, oceán a radi sa hašteríme o tom, že kto je šikovnejší, úspešnejší..., no a Vy to môžete pocítiť tiež ako súťaživosť, rivalitu medzi sebou.., ale všetko v bude norme, žiadna konfrontácia, nepoškodíme si  predsa svoje renomé 


Niekedy vzplanie medzi nami aj oheň, a u Vás to bude populizmus, propaganda u niekoho, kto má moc.  


Obidvaja sme romantickí, komunikatívny, čo naša voda podporuje, u Vás to ľúbia “zlatokopky”, dávajte si pozor, či sa s Vámi niekto nekamoší len preto, aby Vás využil 


Xu je vždy ochotný pomáhať, ale poznáte tie “psie oči”..., často je smutný a dokonca ho chytá depka, ani Vy sa nehanbite priznať, keď chcete byť niekedy len sami so sebou. A budete rozmýšľať nad zmyslom života, o smrti.... 


Možno aj preto lebo jeho mesiac je posledný v jeseni a chytá ho (Vás) nostalgia, smútok a Xu a Wei postaia zrkadlo zeme.,  vtedy môžete pocítiť zrazu  nedefinovateľný strach zo zmeny a pominutia , pocit nepochopenia,  že ste obeťou okolností , vtedy musíte tieto nepríjemné pocity zastaviť, uvedomiť si, že reálne nie sú ničím podložené,. 


Ale Vy nemusíte byť smutní, ešte je jeseň a kov bude chvíľu pri moci, takže ešte stále máte silu preseknúť, zbaviť sa, vyhodiť nepotrebné veci, osoby..., takže smelo do toho. 

Pomocná energia je dvojnásobná, využite to

. astro-coaching  13jpg


Po vyťahovačnom hašterivom kohútovi to bude aj pre Vás pokojný, kľudný mesiac, balzam na dušu, môžete využiť energie, ktoré budú okolo Vás. 

Žiadne veľké skúšky, prekážky nebudú, len keď si ich postavíte sami, a keď sa zaseknete, neváhajte kontaktovať Adrianu, rada Vám pomôže.

Nezabudnite, toto je všeobecná predpoveď, keď Vás zaujíma, čo čaká Vás osobne musíte kontaktovať Adrianu.

Prajem Vám pohodový mesiac

S láskou

Gui Mao a Adriana 


images - 2020-07-09T131933812jpg