Astrologická predpoveď na mesiac jin kovového kohúta 


Ahojte, tu je Gui Mao, prevádzam Vás celý rok a mám pre Vás novinky! 

pexels-pixabay-247373jpg



Čoskoro sa musím rozlúčiť s bojovným Geng Shenom (Jang kovovou opicou) a pravdupovediac som trochu napätý lebo ďalší v poradí, kto príde ku mne/k Vám 07.09. o 23:27 hod Bratislava a bude tu do 08.10. , je  krásavec XIN YOU, po Vašom jin kovový kohút. 


pexels-photo-3820303jpeg


Nemôžem povedať, že by to bol môj najlepší kamoš, irituje ma už veky vekov, ale prinášame Vám  aj spoločné možnosti.  


Vy nám hovoríte  tak pekne (ešte aj koňovi a potkanovi), že sme romantické broskyňové kvety lebo Vám pomáhame pri zoznamovaní, komunikácii, nájdení partnera a podobných záležitostiach, aj keď každý trochu inak. 


237992614_646359673421794_5436484855641003456_njpg


Teraz tu budeme obaja, takže tento mesiac bude sám len ten, kto to tak chce a nevyužije zvýšenie svojej príťažlivosti, vyžarovania a atraktivity. 


To, že sa veľmi nemusíme, Vám vlastne môže pomôcť 

V tomto mesiaci budete nielen charizmatickejší a sebaistejší ako zvyčajne, pri dosahovaní cieľov Vám veľmi pomôže aj komunikatívne správanie, toto obdobie môže byť jednou z dôležitých etáp pri získaní nezávislosti, keď sa zdráhate nechať isi hovoriť do Vášho života a chcete realizovať svoje nápady, dokonca v prípade potreby aj tajne, aj keď to znamená, že musíte porušiť normy alebo porušiť sľuby, ktoré ste dali iným, ale  tomuto sa v každom prípade teraz vyhnite, pretože You (kohút) príde so svojimi kamošom Chenom (drakom), ktorý ešte posilní jeho  kovovú energiu a nedodržiavanie etiky a morálnych zásad Najvyšší (viete kto...) nebude tolerovať!


images 16jpg


Musíte si  dávať pozor na tie vlastnosti, energie, ktoré vie YOU aktivovať  a ktoré sú odvekým dôvodom nevraživosti medzi nami. 

 

On totiž, keď mu klesne frekvencia (úroveň), často  povie , čo si myslí, nezaobalene, dokonca neprimerane nahlas všetko vykikiríka, ale on  neprijme dobre mienenú radu, on musí sám naraziť, resp. spadnúť z plota ha-ha, ale zato to skúša znova, to by nepripustil, že on niečo nedokáže..., ešte by sa mu sliepky smiali, a jeho renomé je pre neho nadovšetko...


pexels-photo-12739580jpeg


Nemôžem mu ale uprieť, že je veľký pracant, dôkladný až precízny, poriadkumilovný, múdry, .čo by ste mali využiť a zbaviť sa teraz všetkého, čo nepotrebujete (nielen vecí...) 

Pretriedenie, usporiadanie a odpútanie pôjdu teraz oveľa ľahšie. 


Ja sa tento mesiac nudiť určite nebudem. 

Najvyšší (pre Vás Boh, Budha, Vesmír...) posiela siedmeho septembra aj veľkého Wu Chena (jang drevového draka), aby sme sa presvedčili koľkí z Vás si budú vedieť zachovať chladnú hlavu a objektívne rozhodovať na základe faktov bez vplyvu emócií aj v takých situáciách keď Vám niekto, napríklad You (kohút) zakikiríka niečo, čo sa Vám nebude páčiť , budeme totiž spolu žať (vrátime Vám, čo zasejete...). 


images 2jpg


Radšej využite obrovskú energiu Wu Chena, nebojte sa konfrontácií, ani konfliktov a nezabetónujte sa v nepríjemných situáciách.  


On a You Vám pomôžu, aby ste ukázali svetu svoje kvality, len buďte vždy čestní, féroví a spravodliví a všetko bude v poriadku, nič sa Vám nevráti. 


Táto sila pomôže aj znovu zorganizovať fungovanie domácnosti po lete, po dovolenke a oddýchnutí sa znovu pustíte do bežného kolobehu.  

Táto predpoveď má všeobecný charakter, ak Vás zaujíma, čo prinesiem Vám osobne, niekde ste sa potkli, či zablúdili,  dohodnite si s Adrianou konzultáciu jeden na jedného a ona Vám  zistí, ktorý kolega robil neplechu a ako to dáte do poriadku.

A pridajte sa ZADARMO do jej skupiny  budujeme (si) budúcnosť | Facebook, kde sa dávajú aj darčeky a budete v obraze ...

istockphoto-1223990595-612x612jpg

Majte krásny mesiac

S láskou

Gui Mao a Adriana

images - 2020-07-09T131933812jpg