Astrologická predpoveď na mesiac jin ohňového hada (05.05.-06.06.)

Ahoj, tu je Gui Mao, mám pre Vás novinky. 

pexels-pixabay-247373jpg


05.05. o 20:19h (Bratislava) vystrieda Jang oňového Draka  - Ding Si (po Vašom jin ohňový had) 

Si je síce ohňový aj tak (prináša leto - má v sebe radosť, optimizmus...) a teraz mu Najvyšší (pre Vás Boh, vesmír, Budha....) oheň ešte priložil 

pexels-photo-4913320jpeg


Ja nemám  s ním žiadne problémy..., ale, medzi nami, ten jeho plus oheň sa mojej vode veľmi nepáči.... (ešte šťastie, že moja voda v lete oddychuje.... o, sorry, však to je vlastne Vaše šťastie), ale zato, možno s manipuláciami Vás pohrozíme, teda toho, kto sa nechá nachytať.... alebo urobíme z niekoho martýra? To si ešte upresníme, ale nebojte, všetko bude  pre Vaše dobro... nemôžeme si to rozhádzať s Najvyšším - viete kým)) 


Už to vidím... (teda A.): Si sa spriahne so ohňom psa (vždy to robia , keď sú spolu, aby si zväčšil oheň), lenže mne prinesie kamarát, vodové prasa ešte jangovú vodu a budeme v presile!! (no dobre, síce len trošku..., ale aj tak lebo  aj kamarát hada pes, má síce oheň, ale je jang vodový...!(ha-ha)) ešte dobre, že mám drevo, to pomôže situácie zharmonizovať... 

SnmkaJPG


Najskôr Vám  poviem niečo o Geng Si-ovi. 

pexels-photo-34426jpeg


Vy ľudia ho uznávate tiež (máte dvoch  na tých miestnostiach, kde si dobrovoľne kupujete tie... jedy....nie, chemikálie..., nie – však to sú Vaše lieky a  Vy takto sponzorujete tie nadnárodné spoločnosti výrobcov (ops! za toto ma šéf určite pokarhá lebo to nie je moja starosť...a Vy asi nepoznáte iný spôsob)  

pexels-photo-3850689jpeg


Nečudujem sa Vám lebo Si je veľmi  múdry, rás sa vzdeláva, jeho myseľ je stále čulá, veľa plánuje, väčšinou nájde riešenie na všetky problémy a jeho oči... všetko uvidia ! 


Nerozhoduje a síce rýchlo (najskôr si to “poobracia” zo všetkých strán 

(asi preto ho šéf urobil strážcom času, aj keď to premýšľanie zvykne preháňať), ale rozhodne najlepšie ako vie (a vie začať znova - zvlečie si kožu... a ide nanovo...) 


Ding Si je ešte navyše aj veľmi intuitívny, automaticky vycíti prekážku akoby videl  budúcnosť. 


Najvyšší Vám posiela aj niekoľko pomocných hviezd (energií) 


Ding Si má, tak ako aj ja, pomáhajúcu energiu, ale musíte tú pomoc vypýtať a Najvyšší Vám pošle niekoho, niečo, čo Vám pomôže. 


Aj keď sa s prasaťom “neobjíma” pomôžu Vám so zmenami (aj keď to bude ťažšie rozhodovanie - práve takou silou sa budete možno pútať“istotám”) a všetci traja máme ešte aj hviezdu, ktorá Vám pomôže zmeniť miesto, kde sa zdržujete (dovolenka?, práca v cudzine?) 


pexels-photo-276334jpeg

Budete možno viac času tráviť sami so sebou, ale Vaše ochota komunikovať, stretávať sa s priateľmi, pretrvá. 


 


Moja rada na tento mesiac? 

  • Buďte “stabilní”, zachovajte si cieľ (Nenechajte sa “rozkývať” ako Dingov plameň sviečky - raz toto, hneď zas iné)  

  • Buďte sami, keď chcete byť sami alebo sa stretávajte, teraz sa nestratíte....komunikujte však jednoznačne 

  • Zarábajte peniaze, realizujte sa tento mesiac je priaznivý, ale neviažte sa radšej dlhodobo... 

  • Ustrážte si snívanie, vždy sa vráťťe späť (aj keď skutočnosť nie je “ružová” práve teraz ju viete zmeniť a možno vôbec nie je ani taká zlá) 

  • Pracujte len koľko zvládate, aby ste nevyhoreli a po dokončení práce si doprajte oddych (vieme, že Si si po obede - keď zjedol pštrosie vajce nepustí hneď do ďalšieho... 

  • Buďte uvážliví - nie všetko je také zlé ako sa na prvý pohľad javí (to len padlo na oheň pár kvapiek vody...,  len to zasičí...) 

  • pomáhajte len tomu, kto Vás požiada  (inak je to obťažovanie, aj keby to bolo pre neho to najlepšie - podľa Vás ), pýtajte pomoc, keď potrebujete

  • Dokončite to, o čom ste len snívali doteraz (viete - nová koža...napíš tú knihu..., chod na Maldivy... povedz, že ju ľúbiš...) 


Prajeme Vám krásny mesiac 


S láskou 

Gui Mao a Adriana 

images - 2020-07-09T131933812jpg