Astrologická predpoveď na mesiac ohňovej kozy.


Dňa 07. 07. o 4:38 hod vystrieda jang ohňového koňa,  jin ohňová koza, pozrime sa, aké energie nám prinesie

kozajpg


Oproti aktívnemu, neposednému koňovi to bude citeľne jemnejšia, kľudnejšia, pokojnejšia energia zapadajúceho slnka, zapálenej sviečky.


pexels-tuc-bianca-360177jpg


Aj my budeme pokojnejší, tichší, ale čakajú nás aj tu úlohy.

Vieme, že stačí malá nepozornosť a veru aj sviečka vie zapríčiniť veľké škody.

Keď všetko prehltneme, neustále nad tým rozmýšľame, trápime sa, neporozprávame sa o tom, hrozí, že stačí maličká iskra – zlý pohľad, nesprávne slovo...a neovládneme svoje emócie, vybuchneme

Aj keď bude oheň slabší, stanovme si jasné hranice, čo a pokiaľ  vieme tolerovať, snažme sa všetko jasne, jednoznačne komunikovať, pozorujme svoje reakcie, kontrolujme a svoje emócie.

Vyhorenie hrozí aj nám, dôkladne si premyslime všetky rozhodnutia.

Úlohu nám sťaží energia vody, ktorá je celý rok okolo nás, pretože môžeme neuvážene, prchko, nepremyslene reagovať, aj na dobre mienený úmysel, berieme to ako urážku a z blchy urobíme slona, zveličíme...

2022 tigerjpg


Keď k tomu pridáme energiu kozy, vidíme, že tento letný mesiac bude veľmi príjemný a je ako stvorený na užívanie si letných radovánok – vylihovať pri vode, oddýchnuť si, uvoľniť sa...pretože to koza naozaj vie – žiť pre krátky okamih, užívať si život. Najradšej v malej spoločnosti blízkych ľudí, nezabudnime však krotiť svoju veľkorysosť, hoci by sme im najradšej dali všetko, čo len chcú, aby sme naozaj nedali všetko a neostali s prázdnou peňaženkou, chladničkou


pexels-kampus-production-8623331jpg

Vôbec, tento mesiac si musíme dávať pozor na financie aby nám neodtiekli veľmi ľahko medzi prstami, radšej si všetko naplánujme a snažme sa svoje výdavky ustrážiť, sledujme svoje rezervy.

Je vhodný čas aj na občerstvenie vedomostí, naučiť sa niečo nové, skúšku.

Využime tento čas na uskutočnenie svojich túžob, snov, myslite na to, že táto energia podporuje dosiahnutie našich cieľov, keď máme vieru a vytrvalosť ich dosiahnuť a navyše nám k tomu dopomôže pomáhajúca energia, stačí mať otvorené oči, dať vedieť čo potrebujete.

Máme energiu na nové začiatky, počúvajme svoju intuíciu, šiesty zmysel, hľadajme naše skryté danosti, poklady v nás a dokážeme všetko, čo len chceme.


Pôsobenie energií  nájdete v Kalendári (pre) úspešných ľudí, spolu s popisom ich pôsobenia na každý deň od júla až do februára 2023 – www.cinskaastrologia.sk/kalendár

kalendar pvodn webjpg


Ak plánujete nejakú dôležitú udalosť a chcete poznať najhodnejší termín alebo potrebujete vedieť,  aké možnosti skrýva už daný dátum pre Vás osobne - kontaktujte ma, prosím s dostatočnou časovou rezervou (min 3 mes)

Táto predpoveď má všeobecný charakter,  pokiaľ Vás zaujíma, aké možnosti a úlohy prináša   mesiac pre Vás osobne, neváhajte ma kontaktovať.

Prajem Vám krásny mesiac jin ohňovej kozy.

images - 2020-07-09T131933812jpg

S láskou
Adriana