Astrologická predpoveď na november 2021

Dňa 07.11. nadránom vystrieda jang dreveného psa jin drevené prasa, ktoré nám prinesie úplne nové energie.

Silný element vody v prasati spolu s byvolom ako energiou tohto roku, vehementne, silou oceánu, odplaví ten pokoj, pomalosť a  rozvážnosť zemitého psa.

Pripravme sa na to, pretože náš zaužívaný rytmus života sa zmení. Tisíc vecí bude odkláňať našu pozornosť, myšlienky budú lietať, všetko by sme chceli robiť a čo najrýchlejšie vidieť výsledok.  

Preto musíme určiť hranice tomuto ohromnému množstvu stále sa pohybujúcej energie a dostať ju pod kontrolu tým, že  si dopredu všetko naplánujeme, určíme si priority, budeme sa venovať vždy len jednej úlohe a až keď ju dokončíme začnime niečo iné lebo deň nám preletí (pretečie ha-ha) ani nezbadáme a my budeme mať pocit, že sme nič neurobili. 

Naplánujme si čas aj na odpočinok, kedy sa venujme úplne iným činnostiam ako bežne, aspoň na víkend  napr. choďme na výlet, netradičný kurz (napr. poďte  so mnou na Sebepoznanie TU na www.cinskaastrologia.sk), alebo iné aktivity, ktoré pomôžu ukľudniť našu myseľ.

Energia prasaťa nám donesie bohémkosť, veselosť, žoviálnosť, chuť užívať si radosti života,(jedlo, pitie), zabávať seba aj ostatných,  priateľské posedenia,  ťažko sa nám bude hovoriť nie, odmietnuť(nenechajme sa nachytať, využiť, viete rozoznať, kto je s Vami len z vypočítavosti), budeme milší ako inokedy, plní porozumenia, ľahšie  nás  bude na niečo nahovoriť. (majme sa preto  na pozore, zvlášť, keď máme prasa aj vo svojom horoskope, či stretnete niekoho s týmto znamením  lebo vtedy budeme mať sklony byť ešte viac rozptýlení, chaoticky začať robiť ešte  viac vecí súčasne a druhého viniť, že nestíhame, či zabudneme -

 ak ste  narodení v r. 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, alebo v mesiaci november alebo  medzi 21-23 hodinou, všetko si naplánujte a snažte sa to dodržiavať!)

Veľmi dobrá správa je, že v roku byvola v mesiaci jin zemitého prasaťa môžeme nájsť také zdroje, na ktoré  sme doteraz ani nepomysleli, majme preto otvorené oči, aby sme uvideli príležitosti , teraz môžete urobiť, čo sme v roku 2019 nestihli (a pripravme sa na december, bude ako rok 2020?)  
 tento mesiac je vhodný na návštevu lekára, budeme mať viac odvahy podstúpiť vyšetrenia, ktoré sme doteraz odkladali (napr. zubár, gynekologická prehliadka plastická operácia a pod

Poznajúc riziká, prajem Vám krásny mesiac november  

Táto predpoveď má všeobecný charakter a nenahrádza výpočet tých vplyvov, ktoré môžete pozorovať vo Vašom živote, podľa rozboru Vášho osobného horoskopu. Keď máte problém, zasekli ste sa, kontaktujte ma správou, emailom adriana@cinskaastrologia.sk