Astrologická predpoveď na September:



Dňa 0709 okolo obeda vystrieda jang ohnivú opicu jin ohnivý kohút.

Aké energie nám prinesie?

Pomyslite na kohúta, ktorý je kráľom na hospodárskom dvore. Ako sa hrdo ukazuje, vyskočí aj na múrik, aby sme ho vedeli obdivovať, neustále niečo hrabká pre svoje sliepky a ukáže im, čo našiel, stará sa o ne. Presne takýto bol aj ten náš, keď ešte žil ten náš - vytrvalý, starostlivý

Energie, ktoré by bola škoda nevyužiť:

Bude pred nás dôležitejšie ako sa prezentujeme na verejnosti, nie preto, že čo si pomyslia ostatní, ale máme vnútornú potrebu ukázať sa v čo najlepšom svetle, nielen výzorom, ale aj vedomosťami.

Nečudujte sa, keď budete zrazu písať dlhšie komenty na FB, lebo budete mať potrebu vyjadriť svoj názor, ktorý ale bude založený na overených skutočnostiach (možno niekedy zámerne zostanete v úzadí, aby ste mohol víťazoslávne ukázať svoje tromfy na záver). Bude sa Vám to páčiť, žiadnu výmenu názorov nevynecháme.

Lepšie nájdeme reč so svojimi potomkami, možno viac sa budeme s nimi hrať, ale vždy ich chceme aj niečo naučiť, rodina bude pre nás ešte dôležitejšia.

Nebojíme sa povedať svoj názor, ale musíme si dať pozor aby sme sa nenechali uniesť svojimi emóciami, lebo nám nebude záležať, či niekoho urazíme, aj keď si tým vlastne v konečnom dôsledku aj sami ublížime.

Ťažšie nám padne prijať radu od iných a priznať si, keď sme sa pomýlili, nedajbože aby nás ešte aj skritizovali a podkopali náš status.

Budeme viac pracovať, hoci aj hlboko do noci, aby sme dokázali, že to zvládame, lebo budeme presvedčení, že úspech môžeme dosiahnuť len tvrdou prácou.

Tak ako kohút, keď nás ráno zobúdza a upozorňuje nás na začiatok nového dňa, budeme chcieť zobudiť ostatných, aby si všimli veci, ktoré ubližujú každému. Nečudujme sa, keď budeme presvedčivo vyzývať na ochranu našich lesov, znečisťovanie životného prostredia a pod. a bude nás mrzieť, keď to ostatných nechá ľahostajnými

Mohli by sme pokračovať vo výpočte možných vplyvov energií, skúste byť celý mesiac maximálne vedomí pri svojich rozhodnutiach a využiť všetky pozitívne energie pre dobro Vás a Vašich blízkych.

Prajem Vám krásny mesiac September.
Adriana

Táto predpoveď má všeobecný charakter a nenahrádza výpočet tých vplyvov, ktoré môžete pozorovať vo Vašom živote, podľa rozboru Vášho osobného horoskopu. Keď máte problém, zasekli ste sa, kontaktujte ma správou, emailom adriana@cinskaastrologia.sk