Hviezdy príťažlivosti alebo broskyňový kvet, hviezda romantiky

Kvapky z čínskej astrológie

 

Určite ste sa už stretli s tým, že niektorí ľudia Vás viac priťahujú ako iní a aj Vy môžete byť pre niekoho viac sympatickí. 

To, aký typ ľudí priťahujeme, ako nás vníma partner, iní ľudia, či kolegovia, majú „na svedomí“ práve tieto hviezdy.

V starej Cíne poznali 4 druhy krásy, v čínskej astro poznáme 4 rôzne hviezdy príťažlivosti, 4 spôsoby ako sa správame vo vzťahoch,(sú to zajac, kôň, kohút a potkan)

Sme rodení romantici, nerobí nám žiadny problém zoznamovať sa, komunikovať, len vtedy sme sami, keď to chceme my, máme veľa priateľov, sme obľúbení? tak určite máme jednu alebo viac takýchto hviezd vo svojom horoskope , možno na celý život, či na určité obdobie. Môže však prísť aj  na rok, mesiac, deň, hodinu.. Dokonca našu hviezdu môže mať aj iný človek, ktorý je nám „strašne“ sympatický, najlepšie však je, že si vieme túto energiu aj sami aktivovať, keď by sme ju „súrne“ potrebovali.

Zídu sa nám nielen, keď hľadáme vzťah, ale vedia zvýšiť naše vyžarovanie príťažlivosti ,sebavedomie, keď to potrebujeme, napr. pri dôležitých stretnutiach. Ak vieme aký je náš broskyňový kvet,  ľahšie dosiahneme naše zámery, či sme žena, či muž.

Je určite dobré vedieť, či máme takúto hviezdu, resp kedy a ako vieme jej energiu aktivovať a využiť vo svojom živote

chcete to vedieť?

neváhajte ma kontaktovať

Adriana