Prokrastinácia (P) ako prejav astrologickej konštelácie ?

Milí priatelia,

v posledných dňoch sa často stretávam s týmto pojmom.
Aj dnes ráno - v rádiu sa zamýšľali , že odložili návštevu koncertu Mekyho Žbirku z nejakého dôvodu a on nečakane odišiel.

Neviem, či je toto u dotyčného prejav prokrastinácie - podľa Wikipédie je P chorobné odkladanie dôležitých úloh na neskôr (na zajtra), ale určite sme sa s tým už všetci stretli.


Koľkokrát pred tým, ako sa pustíme do nejakej úlohy, si ešte spomenieme na niečo “veľmi dôležité” - ešte pozriem na Fb, urobím si kávu, polejem kvety... - nájsť vhodnú výhovorku “prečo nie”, nie je ťažké.

Dôsledok obyčajne nie je taký neodvolateľný ako v spomínanom prípade, ale zasa sa vlastne dostávame späť k pojmu čas.

  • Prečo plytváme časom?
  • Prečo si nahovárame, že však to urobím zajtra?
  • Musí byť niekto nad nami, kto nás prinúti to urobiť?
  • Prečo si neviem sám sebe rozkázať a prečo hľadám výhovorky?
  • Čo ma vie motivovať?
  • Kde sú moje rezervy?
  • Ktoré svoje možnosti nevyužívam?
  • prečo odkladáme?

Teraz sa už ale dostávame k pojmu sebapoznanie.  

Len keď poznám seba, poznám dôvody, ktoré mi môžu brániť vo včasnom vykonaní úloh, povinností

Väčšinou si myslíme, že poznáme samých seba.

Väčšinou si to však len nahovárame,  

162333842_3666689066763244_8762473546391639065_njpg

Pozrime sa, ako to rieši  čínska astrológia

Poznáme konšteláciu demolácia, zničenie, ktorej jedným z charakteristických prejavov je neriešenie, odkladanie záležitostí na neskôr, napriek tomu, že nám spôsobujú problémy, pričom dôvodom neriešenia býva obava z toho, aké následky by malo naše nesúhlasenie, vyjadrenie postoja.

Platí zásada - ako v malom, tak vo veľkom, čiže môže sa jednať “len” o odloženie úlohy v práci, ale aj situácia, kedy “odložíme” a neriešime nesúhlas s kolegom, partnerom...v rôznych otázkach, hoci sa kvôli tomu cítime nepohodlne, ruší, či zaťažuje nás to.

Odložením problém nezmizne, ale narastá, kopí sa, až sú z toho psychosomatické prejavy - žalúdočná nervozita, keď idete do práce, rôzne choroby podľa toho, v čom je problém

633150_pomoc-help-dobry-skutokjpg

Už vieme (z príspevku O čase), že zvieracie znamenia sa pravidelne opakujú, každých 12 hod, mesiacov, rokov , teda táto konštelácia môže vzniknúť a  energeticky na nás vplývať v určitú hodinu  počas dňa, počas mesiaca, roka. Dokonca, pokiaľ sa nachádza v našom osobnom horoskope, je našou životnou úlohou naučiť sa riešiť takéto situácie, ktoré sa nám budú vracať, kým sa to nenaučíme.

Prakticky vznikne takáto energia, keď sa stretnú dve zvieracie znamenia, napr. prasa a tiger, kôň a zajac ai. ,pričom každé stretnutie má špecifické príčiny a dôsledky pri odďaľovaní, neriešení situácie.

prasa a tigerjpg

Kým v odkladaní denných povinností a zbytočným plytvaním nášho času nám určite pomôže odborník na jeho manažovanie, rôzne programy na plánovanie, pomodoro- zadelenie času na prácu a oddych v pravidelných intervaloch, dokonca existuje astrologický program, ktorý ukáže  časy, ktoré sú energeticky vhodné na určité činnosti podľa čínskej astrológie, tieto sú však všetko len všeobecné návrhy pre každého, hocikoho.


Riešenie: Ako je to v názve konštelácie, keď nechceme, aby nás niečo zničilo, musíme demolovať a postaviť nové,  čiže musíme sa postaviť za seba a vyjadriť nesúhlas, dokonca riešenie je aj v Biblii, kde sa vraj 365 -krát nachádza spojenie, ktoré hovorí Ježiš: Neboj sa!!!,ver  (si))!   

Čím skôr urobíme takéto rozhodnutie, tým bude menej bolestivé

nemusíme vždy zbúrať všetko, k riešeniu väčšinou stačí zmena doterajšieho postoja, návykov...  

141670110_3460505280743509_482259329612779257_n 1jpg

Budúci rok bude rokom vodného tigra, čiže vznik situácií, kedy musíme demolovať niečo, bude častejší všeobecne, ale to, ako je to konkrétne u Vás, či a čo je Vašou úlohou, kto, ako bráni Vášmu šťastiu, ukáže len rozbor Vášho horoskopu  

Neváhajte ma kontaktovať, zistenie, že P je možno práve Vaša (neviditeľná) úloha, prinesie uľahčenie, lebo už viete, čo musíte urobiť.

Pokiaľ sa chcete naučiť sami čítať astrologické grafy-horoskopy a máte 21-99 rokov, prihláste sa do školy astro, ktorá bude v r.2022


Nikdy nie je neskoro, ja som začala po 50. r.

Adriana