"Vedomé srdce" a TECHNIKA VNÚTORNÉHO SPOJENIA SRDCA A MOZGU

Počuli ste už o tomto šokujúcom objave?

Vedomé srdce

Objav sa týka stavby ľudského srdca.
Vedci objavili v stavbe ľudského srdca nový typ buniek, ktorý im zatiaľ unikal. Ľudské srdce ich obsahuje 40 tisíc. Vedci ich nazvali SENZORICKÉ neuritída.

A čo je na nich tak osobitného?
Sú to špeciálne neuróny, vytvárajú samostatnú prepojenú sieť, ktorá pracuje podobne ako neuróny v mozgu a vytvára tak svoje vlastné vedomie, s vlastnou pamäťou, s vlastnými dojmami atď.
Vytvára tak paralelné vedomia. Pracuje samostatne. A ak človek dokáže zharmonizovať činnosť vedomia mozgu s vedomím srdca, potom sa dejú zázraky.
Pre vedcov to z hľadiska evolučnej teórie znamená, že sa môžu vrátiť do škôl a zabudnúť na celých 150 rokov vedeckých konštruktov.
Pre budhistov alebo veriacich všeobecne, to až také prekvapenie nie je. Tí vedia, že srdce nie je len obyčajný sval.
Stále mocnejšie sa ukazuje, že človek je stvorený ku Láske a že je Duchovná bytosť vo fyzickom tele a že nie je konštruktom na boj a súperenie, ale že je schopný napojovanie na vyššie vesmírne vedomie a zázrakov.
Zdroj: net, centrum serafín , spracované

Milí priatelia,
Tento objav síce nebol publikovaný a “oficiálne” uznaný, ale...
...nenapadá Vás množstvo otázok???
Keď niekomu transplantujú srdce, dostane aj niečo navyše?
O čom hovorí spojenie "mať dobré srdce"?
Kto medituje, pozná metódu spojenia vedomia a srdca, možno už zažil aj zázraky...
Čo si myslíte Vy?







Na obrzku me by 1 osoba a text




TECHNIKÁ VNÚTORNÉHO SPOJENIA SRDCA A MOZGU

PO TROCH MINÚTACH CVIČENIA, PURIFIKÁCIA (očistenie) A REGENERÁCIA AŹ NA 5 AŽ 6 HODÍN.


Vďaka novému objavu neurónovej siete v srdci (predchádzajúci príspevok) už vieme, že máme dva vedomé orgány, mozog a srdce, ktoré tvoria jeden systém. Naše srdce vie, čo naozaj musíme urobiť. Vždy má pre nás správnu odpoveď. Ak chceme hlbokú radu alebo ak chceme začať s hĺbkovým liečebným procesom, je dobré hovoriť jazykom, ktorému rozumie naše podvedomie. Nie je to často prejav slov, je to prejav emocionálnych signálov.


Môžeme sa spojiť s našou intuíciou a podvedomím - prečítajte si popis skvelej metódy Gregga Bradena, ktorá nás vnútorne čistí dlhodobo.

 (popzn. V zátvorkách sú moje skúsenosti, pre Vás)

Ako sa opýtať svojho srdca? Všetky odpovede a všetky výhody ukryté v srdci a v podvedomí sú nám k dispozícii vďaka metóde súdržnosti (harmonizácie) srdca a mozgu.

Technika harmonizácie srdca a mozgu obsahuje tri kroky. Úžasným benefitom tejto techniky je, že po 3 minútach praktikovania prebieha vnútorné očistenie tela, ktoré môže trvať 5 až 6 hodín.


PRVÝ KROK:

 Presúvanie pozornosti od premýšľajúceho vedomia do pocitov srdca. Zatvorte oči, tým vysielame telu signál, že nechceme vonkajšie impulzy a že chceme ísť s pozornosťou do vnútra. Ľahko sa dotkneme oblasti srdca, hlavne aby to bolo príjemné. Vďaka dotyku sa tam bude prenášať aj naša pozornosť. (Ideálne je byť v pohodlnej polohe, s nohami na zemi, bez prekríženia)


DRUHÝ KROK: 

Spomalenie dychu.

Nádych a výdych trošku spomalíme. Ideálne na 5 alebo 6 dôb, každopádne sa musíme  cítiť pohodlne. (Ja podotýkam z vlastnej skúsenosti, že veľmi pomôže, keď sa zameriame, sústredíme na vyrovnanie čela, tým sa nám postupne spomalí aj dych) Toto vysiela signál telu, že sme v bezpečí a  telo sa dokáže upokojiť a že už nemusí byť v režime ′′ zaútoč alebo úteč” Je to signál pre parasympatický systém, ktorý zníži vylučovanie stresových látok (adrenalín, kortizol a iné). Telesná energia sa tak dá využiť na liečenie tela, namiesto udržania náročného stavu útoku alebo úteku.


TRETÍ KROK: 

energetické spojenie srdca a mozgu.

V tomto kroku si navodíme emócie, najlepšie ako vieme. Ak cítime niektorú z týchto štyroch emócií,

• Vďačnosť

• Láska

• Súcit

• Ocenenia

dostávame mozog na veľmi nízku prevádzkovú úroveň. Ukázalo sa, že pocit súcitu dostáva mozog na najnižšiu prevádzkovú úroveň gama. V každom prípade si vyberte tie emócie, ktoré ′′ vy ′′ v danom momente cítite, že sú dobré. Predstavte si, že tieto pocity prichádzajú odtiaľ, kde sa dotýkate, čiže z oblasti srdca. Osobne sa mi často darí lepšie zladiť s vďakou (pomyslite si, za čo všetko môžete byť vďačný - v minulosti, ale aj dnes, aspoň 3 spomienky, keď ste intenzívne pocítili tento pocit a  potom “preneste” tento pocit imaginárnou rukou do srdca) Tieto emócie sa dajú, samozrejme, kombinovať aj inak.

Tieto tri kroky vytvoria súdržnosť (harmonizácia) srdca a mozgu, vytvoria priestor pre liečebné procesy, afirmácie a odpovede srdca a podvedomia. V tomto stave sa môžete opýtať srdca a vnímať jeho odpovede.

Zistilo sa, že keď sa táto technika súdržnosti srdca a mozgu vykonáva aspoň tri minúty, v tele sa spustí viac ako 1300 pozitívnych biochemických reakcií, ktoré trvajú 5 až 6 hodín po tom. Tento proces zvyšuje hladinu DHEA, alebo hormón ′′ večnej mladosti Je prekurzorom každého hormónu v našom tele. DHEA sa po 3 minútach zvyšuje na 100 Stresové hormóny sa znižujú. Napríklad kortizol po 3 minútach znižuje o 20 až 25

Túto metódu súdržnosti srdca a mozgu môžete vykonávať kedykoľvek, ráno, alebo počas dňa, alebo pred spaním. Len toľkokrát, koľko chceme.

Je to nádherné. Všetkým prajem ′′ dobrú prácu ".  

Vďaka Gregg, ja sa s láskou pripájam 

Adriana